Career Innovation Week 2012


Pentru tinerii proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţilor, pentru cei dornici de a-şi dezvolta o carieră de succes în cele mai căutate domenii de pe piaţă, Career Innovation Week este soluţia ideală. Astfel, continuăm seria noutăţilor în ceea ce priveşte evenimentele de business şi dezvoltarea carierei şi vă anunţăm că în perioada 13-16 noiembrie, la Hotelul Caro din Bucureşti, va avea loc Career Innovation Week, eveniment de dezvoltare dedicat tinerilor cu potenţial.
Dacă aveţi la activ activităţi de voluntariat sau aţi participat la internship-uriprograme de management trainee sau stagii de practică în diverse companii şi, pe lângă toate acestea, sunteţi foarte ambiţioşi şi motivaţi, nu ezitaţi să participaţi la acest eveniment aflat la cea de-a doua ediţie.
Cei mai buni specialişti din domeniile: Finanţe şi Bănci, Vânzări şi Marketing, IT şi Telecom, Cercetare şi Inginerie vor fi prezenţi pentru a intra în contact cu dumneavoastră, tinerii talentaţi, prin intermediul diverselor workshop-uri, studii de caz şi competiţii. În acest fel, tinerii vor avea ocazia de a dobândi informaţiile necesare cu privire la domeniile de care sunt interesaţi.
Data limită pentru înscrieri este 7 noiembrie, deci nu mai aşteptaţi ci accesaţi Career Innovation Week şi aplicaţi pentru domeniul dorit. Pe baza CV-urilor, se va realiza selecţia participanţilor la acest eveniment. De asemenea, puteţi obţine informaţii suplimentare şi agenda de desfăşurare a activităţilor accesând www.hipo.ro, secţiunea Career Innovation Week.
Sursa: www.hipo.ro
This entry was posted in career innovation week blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *