Unde ne putem angaja pe sfârşit de an

Într-o perioadă măcinată de probleme economice, rata crescută a şomajului, în timp ce numeroase companii importante părăsesc ţara pentru a se reloca în alte locaţii din lume, mai profitabile, se mai iveşte şi câte o oportunitate de care, cu siguranţă, trebuie să profităm. Ne referim, aici, la câteva sugestii privind locurile de muncă disponibile la sfârşit de an 2011.
Pe baza informaţiilor oferite de compania de recrutare, Catalyst Solutions, s-a realizat un studiu în urma căruia au ieşit la iveală principalele domenii de activitate în care mai avem şanse de a obţine locuri de muncă în această perioadă.
Aşadar, în domeniul marketing-ului, Nestle Romania şi Oracle sunt printre companiile care fac angajări, iar în ceea ce priveşte băncile şi asigurările, BCR, BRD sau Reiffeisen România aşteaptă CV-urile persoanelor interesate. Alte companii care recrutează personal pe sfârşit de an sunt: Carrefour, Lidl sau Baumax în achiziţii şi logistică, Michelin, Siemens sau Bavaria în inginerie, HP, Oracle sau WNS România în domeniul relaţiilor cu clienţii, Nici domeniul auditului şi al contabilităţii nu dă înapoi când vine vorba de angajări astfel că puteţi încerca să obţineţi un loc de muncă la Ernst&Young, Temenos sau KPMG. În ceea ce priveşte domeniul telecomunicaţiilor, companii precum Ericsson, Vodafone, Huawei Technologies îşi aşteaptă candidaţii, iar pentru IT-işti oportunităţile de angajare vin de la Microsoft, Adobe, Google sau Dell Services.
Locurile de muncă disponibile se adresează, în special, persoanelor cu studii superioare sau studii de specialitate, având în vedere că principalele posturi disponibile sunt de brand specialist, analist financiar, manager de transport, team leader în call center, responsabil în relaţii cu publicul, auditor, asistent manager sau technician IT. Ţinând cont de faptul că în ţara noastră obţinerea unui loc de muncă se dovedeşte a fi extrem de dificilă, şi concurenţa pentru posturile vacante din companiile mai sus menţionate, este foarte mare.
Iată, deci, ca în ciuda situaţiei economice dificile, oportunităţile de angajare sunt destul de numeroase. Nu ezitaţi, aşadar, să obtineţi mai multe detalii de pe site-urile oficiale ale companiilor mai sus menţionate, sau de la agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.
This entry was posted in locuri de muncă companii blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *