Despre noi Servicii Noutati Cariere Calculator Servicii
Resurse Contact
 

Misiune

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea continuă a performanțelor clientului, printr-un management financiar precis si eficient. O echipă de profesioniști având la bază cele trei valori ale acestei profesii: educația, etica profesională și calitatea serviciilor prestate vă stă la dispoziție.
Cristi Cadia - Expert contabil coordonator

Despre noi

Reușita oricărei afaceri, fie ea la început de drum sau cu experiență în domeniu, depinde în foarte mare măsură de partea financiar-contabilă fără de care nu ar fi posibilă buna desfășurare a afacerii. Organizarea planului financiar-contabil conform legislației în vigoare necesită o serie de cunoștințe și competențe specifice, precum și o vastă experiență în domeniu.

În acest punct intervenim noi, C&D Executive Consulting, o companie română care furnizează soluţii pentru servicii dedicate de contabilitate, management financiar şi administrare de personal. 
 Serviciile noastre sunt orientate către nevoile specifice ale clienților şi au drept scop creşterea performanţei, siguranţei şi calităţii activităţilor de contabilitate şi management financiar.

Ceea ce ne recomandă este atât pregătirea de specialitate în domeniile contabilitate, audit, evaluare economică și financiară a întreprinderii și expertiză contabilă cât și experiența îndelungată în domeniu.

De ce ne-ati alege pe noi din multitudinea de servicii de pe piata?

  • Pentru că siguranţa şi performanţa managementului financiar ale companiei dumneavoastră reprezintă principalul obiectiv al muncii noastre.
  • Pentru că suntem o companie modernă şi putem oferi soluţii de ultimă oră nevoilor companiei dumneavoastră.
  • Pentru că serviciile noastre corespund nevoilor de creştere continuă a afacerii dumneavoastră.
  • Pentru că întotdeauna satisfacţia clienților noştri este prioritară.

Adăugăm la toate acestea o serie de avantaje precum:
  • Existența unor departamente separate pentru fiecare serviciu oferit
  • Un timp de răspuns mult mai scurt datorită acestor departamente independente, dar și a specializării
  • Costurile față de stat sunt reduse din momentul în care începeți colaborarea cu noi pe bază de contract
  • Firma noastră informează lunar clienții asupra situației financiare prin intermediul rapoartelor lunare

Echipa noastra

GIGI CADIA
Supervizor
Economist cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 30 ani
ANA HUTANU
Contabil
Operator contabilitate și gestiune
SORINA CADIA
Inspector resurse umane
Personal și salarizare cu o experiență în domeniu de 10 ani
ANCA GAIDARJI
Operator
Contabilitate primară

Birou si infrastructura

Infrastructura folosită în spațiul de lucru este esențială pentru desfășurarea activității în condiții optime.
De aceea, punem la dispoziția echipei noastre un birou modern cu echipamente de ultimă generație:
e-mail, fax, telefon, copiator, scanner. Softurile utilizate sunt recunoscute ca fiind softuri profesionale, iar actualizarea acestora se face periodic fiind în pas cu legislația în vigoare.
Informarea promptă a partenerilor noștrii este unul din obiectivele echipei, în acest sens lucrăm la contul dvs de acces direct cu documentele dorite.

Testimoniale
   De peste opt ani C&D Executive Consulting ne oferă servicii de contabilitate, consultanță financiară și management financiar al proiectelor finanțate din fonduri europene. Orientarea către client, către identificarea soluției potrivite pentru acesta, precum și capacitatea de operare cu mecanisme finaciare complexe, sunt câteva dintre lucrurile pe care le apreciem și pe care le-am aminti dacă ar trebui să răspundem la întrebarea: De ce C&D Executive Consulting?

Dragoș Sălăgeanu
Manager executiv, Lead HR   Am ales să lucrăm cu C&D Executive Consulting pentru faptul că serviciile ne-au fost oferite cu promptitudine și seriozitate. Am continuat să colaborăm pentru că avem încredere în această firmă și pentru că vin mereu cu soluții financiare optime afacerii noastre. De asemenea, flexibilitatea dovedită de personalul C&D a fost pentru noi un sprijin real. În plus, relațiile comerciale au fost în aceeași notă de flexibilitate și înțelegere reciprocă, pentru ambele părți. Sunt convins, că vom continua această colaborare pe termen lung, iar beneficiile vor fi atât de partea ITAC, cât și de partea C&D.

Adrian Sofronie
Director General,ITAC© 2024 C&D Executive Consulting
ro en de Facebook Twitter Blog Linkedin