Bursa a locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi – Timişoara, 8 noiembrie 2012


În general, piaţa locurilor de muncă este limitată în ceea ce priveşte persoanele cu dizabilităţi, motiv pentru care orice iniţiativă care vine în sprijinul acestor persoane este binevenită. Dizabilităţile sunt privite de angajatori ca impedimente pentru eficienţa afacerilor lor, însă abilităţile de muncă şi îndemânarea nu trebuie puse la îndoială pentru simplul fapt că persoanele în cauză suferă de diverse dizabilităţi.

Dovada clară a faptului că persoanele cu dizabilităţi sunt excluse de pe piaţa forţei de muncă o constituie cele numai 40 de procente de persoane cu dizabilităţi care au un loc de muncă, mult sub media europeană. În sprijinul acestei cauze vin diferitele politici europene de integrare şi promovare a acestor persoane în câmpul muncii.
O astfel de iniţiativă este şi cea a AJOFM Timiş care va organiza Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi ce va avea loc la Timişoara în data de 8 noiembrie. Evenimentul se va desfăşura la Casa Adam Muller Guttenbrunn, str. Gh. Lazăr, nr. 10-12, Timişoara, începând cu ora 11.00.
Sursa: www.anofm.ro
This entry was posted in locuri de muncă persoane cu dizabilităţi blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *